Ze speelt wat en gaat slapen. Geweldig!

door Annelot Hofstede8 februari 2011

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

Hallo,

Twee weken geleden hebben we uw baby slaap gids gedownload en hierbij onze reactie.

Onze dochter Coco van 17 maanden (tweede kindje, hebben ook een zoontje van 6) kwam ook steeds moeilijker in slaap. Eerder gaven we haar een flesje voor het slapen gaan en viel ze bij ons op de arm in slaap.
Totdat ze een paar maanden geleden niet meer direct in slaap viel na het flesje en gewoon lekker door bleef feesten. Van het een komt het ander en op een gegeven moment namen we haar maar weer mee naar beneden.
Eind zoek natuurlijk, dat weet je zelf ook wel, maar ja zo loopt het dan. Uiteindelijk was mevrouw om 23.00 uur nog niet in slaap te krijgen. Dat gaat dan zo door totdat je zelf niet meer kunt en besluit dat er nu echt iets moet gebeuren. Daarnaast slaapt ze ‘s nachts ook vrij onrustig, al vanaf haar geboorte. (Nee nog geen doorslaper dus!!)

Dus googlen op internet en kwam uw gids tegen. Ons idee was, baat het niet dan schaadt het niet, maar laten we het nu maar eens volgens het boekje gaan doen…
En het helpt. De eerste twee avonden heeft Coco wat gehuild. Ze wilde niet blijven liggen, steeds zitten en staan. We zijn naast haar ledikantje blijven zitten, hebben haar getroost en uiteindelijk was ze toch zo moe dat ze is gaan slapen.
De derde avond heeft ze zonder te huilen een half uurtje in haar bedje gespeeld, is gaan liggen en slapen. De vierde avond heeft ze 10 minuten gespeeld en is zelf gaan slapen.
We zijn nu 1,5 week verder en het varieert nu tussen de 10 minuten en half uur voordat ze gaat slapen. We hoeven er niet meer bij te blijven zitten, ze speelt wat en gaat slapen. Geweldig!

‘s Nachts wordt ze nog wel eens wakker en we laten haar nu ook wat langer pruttelen dan daarvoor. Als het aanhoudt gaan we bij haar kijken, geven haar wat water en tot nu toe gaat ze dan wel weer slapen.
Soms valt ze meteen in slaap en soms is ze nog wel een uur wakker. Dan blijven we in haar kamertje totdat ze slaapt. Dus dit gaat nog niet helemaal volgens het boekje, maar wel al veel beter dan het was.

Je weet zelf altijd best wel dat het grotendeels aan jezelf ligt als je kindje niet wilt slapen, maar soms weet je even niet meer hoe het moet en heb je weer even een handleiding nodig. Het spreekt eigenlijk allemaal vanzelf, maar het helpt wel!!!

Ook een geweldig idee om het boek via download aan te bieden. Als je zo’n “slaapprobleem” hebt ga je als eerste op internet zoeken, want je wilt een directe oplossing. Daarvoor ga je niet zo snel naar een boekhandel!

Met vriendelijke groet,

Didi Dubbeldam
Download de BabySlaapGids!