Via deze weg wil ik je bedanken voor de goede tips!

door Annelot Hofstede1 februari 2011

Beste Annelot,

Ik heb een paar weken geleden de babyslaapgids gedownload. Mijn dochter van (toen) 6 maanden (inmiddels 7), sliep niet meer door. Ze heeft wekenlang geslapen van 18.00uur tot 5.00uur en dat vond ik geweldig!

Tot ze op een gegeven moment steeds iets eerder wakker werd. En wat deed ik…ik gaf de borst. En voor ik het wist, zat ik aan een nachtvoeding vast.

Toen ben ik haar weer een avondvoeding gaan geven, in de hoop dat ze dan door zou slapen. Maar nee. En toen zat ik ook aan de avondvoeding vast!

Op een gegeven moment vond ik het wel een goed idee om zelf ook weer eens aan mijn slaap te komen, dus ben ik via het googelen bij jouw site gekomen.

Ik heb je methode toegepast….en met groot succes! Ik was binnen een week van zowel de nachtvoeding als de avondvoeding af!! Ze slaapt nu van 18.00uur tot +- 6.00uur.

Ze wordt nog weleens wakker ‘s nachts, maar dan ga ik naar haar toe en pas de methode weer toe. En dan valt ze toch weer in slaap.

Via deze weg wil ik je bedanken voor de goede tips!

Verder wilde ik zeggen dat ik een momenteel niet werkende moeder ben en de methode zonder de hulp van mijn man heb toegepast (die 100 uur in de week werkt!) en dat dat prima is gegaan! Ik heb het niet als zwaar ervaren.

Mocht je nog meer feedback willen, dan hoor ik het wel.

Groetjes,
Saskia Bruijn