‘Trucs’ om je baby te laten slapen

Misschien vraag jij je ook af of er ‘trucs’ zijn waarmee je jouw baby beter kunt laten (door)slapen. Het probleem met de meeste ‘trucs’ is dat deze de problemen vaak veel groter maken.

Hieronder volgt een lijstje met gangbare ‘trucs’.

  • Je baby op de arm nemen
  • Je baby in een schommelwiegje leggen
  • Gaan rondlopen met je baby
  • Je baby voor een ritje in de auto meenemen
  • Wandelen met de kinderwagen

Het probleem met deze trucs is dat deze je baby afhankelijk maken van jou om in slaap te vallen

Misschien valt je baby wel in slaap met behulp van deze trucs maar wanneer hij of zij wakker wordt heeft het opnieuw hulp van jou nodig om weer in slaap te komen.

En hier beginnen de problemen: het is misschien nog redelijk te doen om overdag een stukje te gaan wandelen met de kinderwagen voor de middagslaapjes…

Maar wat gebeurt er als je kindje compleet afhankelijk van jou wordt om in slaap te vallen?

Er zijn ouders die die ‘s nachts om 12 uur een stukje moeten gaan wandelen… en om 2 uur… en weer om 4 uur! Dat noem ik niet echt een gezonde nachtrust…

 

Wat kan je hier aan doen? Wat is een goede oplossing? Download de BabySlaapGids!

Hier krijg je het simpele antwoord: Leer je kindje hoe het ZONDER jouw hulp in slaap kan komen.

Wanneer je baby dan ‘s nachts wakker wordt, heeft hij of zij geleerd wat het zelf kan doen om snel weer in slaap te vallen!

Dit is niet alleen een heel mooi geschenk aan je baby maar ook een van de belangrijkste vaardigheiden die je aan je kindje kunt leren

… en de reden waarom er zoveel tijd is gestoken in de BabySlaapGids, om ouders PRECIES uit te leggen hoe ze hun kindjes zelfstandig kunnen leren slapen!

Voordat je kindje deze belangrijke vaardigheid heeft geleerd zal niemand in jullie gezin genoeg slaap krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat voldoende slaap krijgen net zo belangrijk is als een gezond dieet en een liefdevol thuis.