Ik ben ervan overtuigd dat ik goede slaapmethodes beschrijf in de BabySlaapGids. Zachte en liefdevolle methodes geschikt voor iedere ouder met een moeilijk slapend kind. Ik weet dat het werkt…

Maar wat natuurlijk echt telt is wat andere ouders te vertellen hebben over het resultaat wat de methodes uit de BabySlaapGids hen heeft opgeleverd!

Op verzoek heb ik niet de e-mail adressen vermeld van de ouders, wil je echter één van de ouders mailen om hen zelf te vragen naar hun ervaringen met de BabySlaapGids, stuur mij dan een verzoek per e-mail dan stuur ik jouw mailtje door. (Na het vragen van toestemming aan deze ouder).

Lees de volgende e-mail die ik kreeg van Esther van den Berkt:

Van: Esther van den Berkt
Onderwerp: Bedankt!!!Hoi Annelot,Ik wil je echt enorm bedanken voor de “babyslaapgids”. Onze dochter van bijna 10 maanden had tot afgelopen weekend in totaal slechts 3x een nacht doorgeslapen (en niet achter elkaar hoor). Elke nacht moest ik er zeker 1 maar vaak ook 2x uit en ze kreeg ook altijd nog een fles (die ze natuurlijk helemaal niet meer nodig had). We hadden van alles gelezen, maar eigenlijk stonden we er vaak niet achter wat men adviseerde, tot ik las over de babyslaapgids.Natuurlijk wisten we de werkwijze niet totdat we hem hadden gedownload en eerlijk gezegd had ik ook m’n twijfels of het wel echt zou gaan lukken.

Dus mijn man had afgelopen maandag vrij genomen en meteen vrijdagnacht zijn we gestart met de methode.
Tot onze grote verbazing en enthousiasme heeft ze vanaf zaterdagnacht elke nacht doorgeslapen.

Natuurlijk waren we in het begin van de week nog gematigd enthousiast omdat we er op rekende dat dit slechts een toevalligheid was, maar na 5 nachten doorslapen lijkt dat niet zo te zijn en kunnen we denk ik spreken van een doorbraak.

Het is echt ongelofelijk, maar waar; na 3 nachten babyslaapgids zijn we van ons “probleem” verlost.

Nogmaals enorm bedankt en ik hoop dat je voor heel veel ouders hetzelfde kunt betekenen als voor ons.

Groetjes,
Esther van den Berkt

Ik denk dat het belangrijk is om de reviews te lezen zodat je mij genoeg vertrouwt om de BabySlaapGids methoden toe te gaan passen.


Meer reviews lezen? Klik hier >>

Meningen BabySlaapGids

Reviews disclaimer: Deze website publiceert gebruikerservaringen (reviews) met daarin de ervaringen van individuele gebruikers die de methoden uit  het BabySlaapGids succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over dit eBook. Deze gebruikerservaringen zijn niet representatief voor alle gebruikers en geven alleen informatie over de ervaring van het individu. Alle gebruikerservaringen op deze website zijn authentiek en accuraat. De gebruikerservaringen zijn mogelijk ingekort of bewerkt voor grotere duidelijkheid. Niemand is betaald of op enige andere wijze bevoordeeld om hun gebruikerservaring te delen op deze website.  Op verzoek zijn geen e-mailadressen gepubliceerd in de originele gebruikerservaringen maar wilt u zelf contact opnemen met de auteur van een specifieke testimonial, stuurt u dan een verzoek per e-mail, dan sturen wij u e-mail, na het vragen van toestemming aan de auteur, door.