Hallo lieve mama en/of papa,

Leuk dat je deze pagina bezoekt om even kennis te maken!

Deze website is in 2007 opgezet voor alle vermoeide ouders in Nederland & België. Inmiddels is de website uitgegroeid tot wat deze vandaag is:

Een website met informatie over het slapen van onze kindjes. Bijna iedere ouder krijgt er mee te maken, de gebroken nachten, de vermoeidheid, misschien soms zelfs tot aan wanhoop toe!

“Wanneer gaat mijn kleine engeltje nou eens goed en zelfstandig slapen” vraagt menig ouder zich af. Het huilen, het gekrijs, je wordt er nou niet bepaald blij van, is het niet? (understatement).

Op deze website kun je ons product “Baby Slaap Geheimen” kopen. Een hartstikke handig online programma waarmee je je baby ‘leert’ slapen. Met jouw liefdevolle ondersteuning…

Alle informatie op deze website is gebaseerd op resultaten van verschillende slaapexperts en opvoedingsdeskundigen.

Net als jij, gingen wij ooit ook op zoek naar antwoorden op internet. Wat een tegenstrijdige informatie was daar te vinden! Niet laten huilen, wel laten huilen, op de eigen kamer slapen, bij jou in bed slapen. We zaten met de handen in het haar! Wat moesten we doen?

Hoe konden we onze baby gezond en zelfstandig leren slapen en doorslapen?

Er was simpelweg te veel tegenstrijdige informatie te vinden in boeken en op internet en er was behoefte aan werkende, structurele oplossingen voor veel voorkomende slaapproblemen van baby’s.

De Stanford universiteit in de Verenigde Staten heeft zelfs een slaaplaboratorium waar ze wetenschappelijk onderzoek doen naar slaappatronen van baby’s en oudere kinderen.

Men observeerde dat baby’s hun natuurlijke vermogen om zelfstandig in slaap te vallen en ‘s nachts door te slapen, beter ontwikkelden wanneer zij wakker in hun bedje werden gelegd.

De belangrijkste stap om slaapproblemen met je baby te voorkomen is: je baby te leren om zelfstandig in slaap te vallen.

“Baby Slaap Geheimen” is gebaseerd op de goede resultaten van deze experts en heeft haar werkzaamheid ruimschoots bewezen in de dagelijkse praktijk.