Liefde, warmte en veiligheid

door Annelot Hofstede15 oktober 2011

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

Iedereen heeft er behoefte aan: liefde, warmte en veiligheid. Dat is ook wat iedere ouder zijn of haar baby wil bieden. Liefde, je kunt er niet genoeg van krijgen. Je baby geef je alle liefde die je in je hebt. Soms ben je verrast door de hoeveelheid liefde je hebt te geven.

Je wilt dat je kleintje in een warme, veilige omgeving opgroeit. Daar draait het om in jullie dagelijkse leven. Als je baby niet wil slapen en altijd maar verdrietig is als je hem of haar in het bedje legt, kun je aan jezelf gaan twijfelen. Doe ik het wel goed? Ben ik een slechte moeder? Is mijn kindje wel gelukkig bij mij?

Natuurlijk is je baby gelukkig bij jou!

Jij bent zijn of haar grote held en dat zul je altijd blijven. Je kindje denkt dat jij degene bent die er iedere morgen voor zorgt dat de zon weer schijnt. En hoe oud je kindje ook is, er zullen altijd momenten zijn dat hij of zij verdrietig en boos is. Je wilt je kindje tegen alles beschermen, maar er zijn momenten dat je kleintje zijn of haar eerste zelfstandige ‘stapjes’ moet leren maken. Zo ook met leren slapen.

Je baby voelt zich het veiligst wanneer de dagen volgens een vast patroon verlopen. Zo weet je kindje exact wat er gaat gebeuren, hierdoor voelt je baby zich geborgen. De BabySlaapGids Methode is speciaal geschreven om je baby met een veilig en warm gevoel in slaap te laten vallen. Geef de moed dan niet op. Leg alles naast je neer en kijk naar je kindje. Probeer ook op je gevoel af te gaan. Je baby kan nu even in een periode zitten dat alles anders moet. Samen zullen jullie naar een oplossing moeten zoeken.

Kijk vanuit je hart naar je baby of peuter.

Waar heeft hij of zij op dit moment behoefte aan en hoe kun je aan deze behoefte voldoen. Loop je op je tandvlees? Probeer het dan toch. Benader je kleintje positief en probeer de slaapproblemen te aanvaarden. Het is op dit moment niet anders. Je merkt dat je door optimistisch te denken positieve energie krijgt. Het kan zijn dat je baby  wel doorslaapt wanneer je hem of haar dicht bij je in slaap laat vallen. Bij jou voelt je kleintje liefde, warmte en veiligheid. En jij? Jij kan overstromen van liefdevolle en warme gevoelens, vooral wanneer je kleintje heel dicht bij je ligt.

Combineer je je eigen opvattingen met de tips die je hebt gelezen. Misschien kun je zelfs een andere mama helpen met de informatie die je in BabySlaapGeheimen/a> hebt gelezen. Oordeel niet te snel ,iedereen is anders, onze kleintjes zijn zoals ze zijn!