Janne slaapt!!

door Annelot Hofstede12 mei 2011

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

Goedemiddag,
Om te beginnen wil ik ons eerst even voorstellen.
Mark , Anke { in verwachting van ons tweede kindje}, en onze dochter Janne { 11 maanden }.
Vorige week zondag was onze energie tot het minpunt gedaald, ik dacht dit houd ik niet langer meer vol , er moet wat gebeuren
Janne was voortaan 8 tot 10 keer per nacht wakker , fiepje erin en ze sliep weer verder . Met als gevolg een uitgeputte moeder en vader , en Janne was alles behalve fit s’morgens.
Vorige week om deze tijd , ik aan het googlen voor een oplossing te vinden.

Gelukkig ben ik op jullie site terecht gekomen en de gids gedownload. We hebben alle fiepen in de vuilnisemmer gedaan en zo de nacht in gegaan. Het duurde 3 kwartier voordat ze in slaap viel . Toen werd ze om 2 uur wakker Ik dacht de fiep krijg je nooit meer!! De tweede nacht hoorde we haar ieder uur wakker worden net als anders maar het lukte haar elke keer om zelf in slaap te vallen. Super!! De derde nacht hebben we Janne maar 1 keer gehoord.  De rest van de week slaapt ze ook door , meestal word ze s’nachts 1 keer even wakker , maar 5 minuten later slaapt ze weer.
We kunnen niet zeggen hoe blij we zijn dat we weer nachtrust hebben!! Met de fiep konden we het s’morgens wel vaker rekken tot 7.30. Nu is Janne vaak om 6.00 al wakker en valt ze niet meer in slaap, terwijl ik het idee heb dat ze nog best wil slapen maar dat ze het moeilijk vind om tegen de morgen in slaap te vallen. Ik probeer het met een muziekje te rekken maar helaas. Heb je dit ” probleem ” misschien vaker gehoord , en is het een kwestie van tijd?
Ook slaapt ze overdag nu veel slechter als met fiep. s’ morgens 3 kwartier en s’middags nooit meer langer als een uur. terwijl ze eerst s”middags zeker 2 uur sliep. Moet ze dit ook weer leren ? Hoor je dit misschien ook vaker??
Want je schrijft dat de dutjes overdag ook erg belangrijk zijn , ik maak me er een beetje zorgen over want vandaag heeft ze overdag in totaal maar 1 uur en een kwartier geslapen.
Ik hoop dat je mijn vragen kan en wil beantwoorden , want met zo’n resultaat s’nachts heb ik het volste vertrouwen in jou , en heb ik al verschillende kennissen naar je site verwezen.
Nogmaals HARTSTIKKE BEDANKT voor de geweldige adviezen!!!!  We hebben dit weekend gebak gehaald om het te vieren!!
Met vriendelijke groet ,
Mark , Anke en Janne

Download de BabySlaapGids!