Ik ben je heel dankbaar, eindelijk weer een beetje slaap

door Annelot Hofstede1 februari 2011

Beste Annelot,

Dank voor je babyslaapgids.

Quinten is 3 en een halve maand en sliep met een speentje.

Als ik een goede nacht had moest ik er 1 of 2 keer uit per nacht, en een slechte nacht hield in dat ik er 8 keer uit moest om Quinten tot rust te krijgen, zijn speentje te geven etc.

Soms raakte hij zo overstuur in de nacht dat ik hem liet drinken (ik geef nog borstvoeding).Mijn batterij raakte op en afgelopen de nacht van dinsdag op woensdag was zo slecht dat ik niet meer kon. Dus ‘s ochtends vroeg via BabyBites jouw gids tegen gekomen en direct gedownload, ik wist het niet meer, was er zo klaar mee.

Ik ben die dag direct begonnen smiddgs heb ik Quin al naar bed gebracht zonder speen, iets wat hij niet zo leuk vond. huilen was het resultaat, maar door dat ik erbij bleef voelde ik me minder schuldig en kon ik hem af en toe troosten en hij viel uiteindelijk in slaap.

Die nacht heeft Quin door geslapen tot 7uur, werd 2x wakker maar viel na 5 min weer zelf in slaap. Ik ben niet eens naar hem toe gegaan. Normaal liet ik hem een kwartier huilen voordat ik naar hem toeging en dan was hij helemaal bezweet en overstuur en moest ik ‘m weer troosten en zijn speentje geven.

Donderdagnacht sliep Quin door tot half 8 en dat doet hij nu al tot en met zondag. Hij wordt snachts nog wel af en wakker, niet vaker dan 2 keer maar valt dan binnen 5 min weer in slaap.

De speentjes heb ik weggegooid…Quin kan zelfstandig in slaap vallen, huilt nog wel al ik ‘m naar bed breng maar niet langer dan een kwartiertje…

Ik ben je heel dankbaar, eindelijk weer een beetje slaap, ik hoef niet meer mijn bed uit in de nacht en Quin wordt stralend vrolijk wakker ‘s ochtends!

Groetjes,

A’miek