Het viel mij alles mee vannacht

door Annelot Hofstede25 februari 2011

Beste Annelot,

Ik ben nu al blij met je Lach met open mond (misschien kom ik hier na vannacht op terug haha), maar het viel mij alles mee vannacht. Ik had om 22u laatste voeding (ja veeel te laat, maar ik was nog niet bij het hoofdtuk ‘bedtijden’ 😉 dus vanavond wordt het tussen 19-20uur.

Ik had na de borstvoeding ook nog 100 ml nutrilon gegeven, zo van ‘dan word je in ieder geval niet van de honger wakker’.
Sem huilde maar 2x vannacht (03.00 en 04.15) en na 9 minuten in slaap. Ik was al met 1 been uit bed… Ik heb hem niet meer gevoed (daarvoor altijd nog om 01.00 en 04.00 ongeveer, borstvoeding op verzoek).

Het naar bed gaan ritueel zit er al vanaf dag 1 strak in, dus daar kon ik niet meer op verbeteren, wél op het voeden ‘s nachts en het troosten na de eerste kick.

Ik vind je Ebook heel prettig om te lezen. Ik ben zelf gezinsbegeleider en bekend met alle tips, maar nog niet eerder bekend met alle gevoelens die daarbij horen (schuld, verdriet, angst). Door dáárover te lezen, kreeg ik de kracht om daadwerkelijk de tips uit te oefenen.

Bedankt! Ik blijf voorlopig nog zeker je emails lezen. Dit was pas nacht 1…

Groetjes Marijke
Download de BabySlaapGids!