Het is gelukt!

door Annelot Hofstede12 mei 2011

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

Ik liep al een tijdje mee dat mijn zoontje van 7-8 maand niet goed kon slapen. Ik moest hem altijd wiegen of hopen dat hij tijdens de voeding in slaap zou vallen anders was hij enorm histirische. Het was er vermoeiend voor ons allemaal.

Toen kwam ik de babyslaapgids tegen en besloot het te proberen. Nu is mijn zoontje 9 maanden en ik heb hem net in bed gebracht lief gedag gezegd en hij gaat zelf slapen zonder huilen zonder boosheid. Ongelooflijk wat heerlijk.

Ik wil je bedanken voor de geweldige manier waarop de het geschreven hebt. Ik heb door jouw verhaal geleerd dat ik het voor hem deed! Je zult denken het is net z’n amerikaans gebeuren van oh geweldig enz. maar het is echt geweldig wat een verandering.

En het belangrijkste voor mij was dat je het zo mooi vertelde dat alles om het kindje draaide om het goede voor hem en het lieve voor hem. Dat heeft mij ook gemotiveerd om door te gaan met de oplossingen voor het slapen. Ook al was het wel es moeilijk het resultaat is nu dat hij overdag makkelijk slaapt en savond’s.
Ik promoot je boek overal op consultatiebeurau’s en mensen. Echt super en tuurlijk zijn er wel es dagen dat het iets minder gaat maar we vinden ons patroon allemaal snel weer.
Veel succes met je babyslaapgids van mijn krijg je een dikke 10!
Groetjes Jonine

Download de BabySlaapGids!