Bedankt voor de overzichtelijke informatie en geruststelling

door Annelot Hofstede1 februari 2011

Goedemorgen,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een uitgerust jaar mag worden.

Wij hebben onlangs de babyslaapgids gedownload. Onze dochter Jorieke krijgt nu, na 1 jaar, nog steeds bv. Na een paar keer ziek zijn is bij haar een patroon ontstaan van niet meer in slaap kunnen vallen zonder een slokje.

Mijn borst werd haar slaapattribuut. Door alle adviezen over voeden op vraag en samen slapen, werd ik onzeker en we zijn van ons vaste patroon afgestapt. Een patroon dat bij onze oudste feilloos werkte. Hij is een dijk van een slaper. Nooit problemen.

Na veel wikken en wegen waren we gestart met de methode die ook in jullie gids staat. Maar het gaf maar geen resultaat. Toen heb ik jullie gids gedownload. Die gaf ons geen nieuwe informatie maar wel de broodnodige bevestiging van iets dat wij achteraf eigenlijk wel wisten.

Door dat steuntje in de rug hebben we doorgezet en nu gaat het stukken beter. Onze dochter kan nu (met een beetje huilen) ‘s nachts in 10 minuten weer in slaap vallen en wordt nu om 06.00 uur wakker. Wij zijn nu bezig haar te leren dat onze ochtend om 07.00 uur begint.

Bedankt dus voor de overzichtelijke informatie en geruststelling.

met vriendelijke groeten,

Hedi Schuite