Je baby slaapt: tijd om je relatie op te peppen ;-)

door Annelot Hofstede29 maart 2012

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

Het is gelukt. Na een paar lange en zware weken, slaapt je kleine wondertje eindelijk door! En als je baby wakker wordt, valt je kleintje zelfstandig weer in slaap.

De BabySlaapGids Methode ken je van binnen en buiten. Jij en je partner hebben weer meer energie. De rust is teruggekeerd in jullie huis. Blij, gerustgesteld en uitgerust kijk je weer met andere ogen naar je partner. En naar je relatie. Door de slapeloze nachten is deze een beetje ingedut. Jullie zijn lief voor elkaar en de kleintje(s), hebben het gezellig en genieten van de mooie momenten.

Toch is er iets anders…

Want hoe was dat ook al weer in dat prille begin? Toen de vlinders door je buik stormden en jij je partner de meest sexy, aantrekkelijke en mooiste persoon op aarde vond? En andersom?  Toen jij je de meest sexy, aantrekkelijke en mooiste persoon op aarde voelde? Goh, wat lijkt dat lang geleden.

Nu de rust is wedergekeerd en jullie meer uitgerust zijn, is de tijd gekomen om het vuurtje van jullie relatie aan te wakkeren.

Denk terug hoe het was toen jullie elkaar net kenden. Hoe die eerste kus voelde en hoe jullie eerste keer was. Waarschijnlijk heb je nu al een glimlach op je gezicht.

Hoe brachten jullie de nachten door, voordat jullie een baby moesten troosten? Keek je toen anders naar elkaar? Probeer elkaar weer op die manier te gaan zien. Dat begint bij jezelf. Wanneer voel jij je sexy en gewild? Waar raak je opgewonden van? Hoe zie je je partner graag? Waar raakt je liefje opgewonden van?

Plan een date. Zorg dat je een avondje alleen maar aandacht aan elkaar hoeft te besteden. Spreek af dat jullie het niet over jullie prachtige kindje(s) zullen hebben. Trek een outfit aan waarin jij je sexy voelt en laat je partner merken dat je wilde plannen hebt voor die avond.

De bedoeling is uiteraard dat jullie dit verliefde gevoel blijven houden. Schrijf elkaar weer eens een briefje of een pikant sms-je.  Bouw spanning op met kleine berichtjes. Schrijf waar je zin in hebt wanneer jullie samen zijn.

Laat de ander voelen dat hij of zij aantrekkelijk en bijzonder is. Onderneem dingen samen, al is het maar een stukje fietsen of hand in hand een blokje om. Bewust tijd met elkaar doorbrengen is een enorme boost voor je seksleven. Blijf aandacht besteden aan je uiterlijk, dit zal je partner goed doen. Het is altijd fijn als iemand zijn of haar best doet voor jou.

Is de afstand wel erg groot na al die vermoeiende, slapeloze nachten, begin dan met bijvoorbeeld tegen elkaar aan zitten op de bank. Even knuffelen en zoenen. Daarna misschien een massage of een stoeipartijtje. Forceer niets, doe niets wat tegen je gevoel in gaat. Rustig aan 🙂 Jullie houden van elkaar en zullen er samen uitkomen.  Belangrijk is dat jullie blijven praten en elkaar laat weten hoeveel jullie voor elkaar betekenen!