Je baby slaapt niet dus je seksleven is niet meer goed?

door Annelot Hofstede19 juni 2012

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

Wanneer er een kindje wordt geboren, heeft dit een enorme impact op je relatie. Je houdt nog meer van je partner en wordt overspoeld door gevoelens voor je baby. Vooral de eerste weken kunnen jullie niet ophouden met glimlachen. Langzaamaan daal je weer neer op aarde en nemen de dagelijkse beslommering de overhand. Het begint langzaam tot je door te dringen dat je seksleven niet meer is zoals het was.

Jullie baby slaapt bij jullie op de slaapkamer

De eerste weken, maanden slaapt je baby waarschijnlijk bij jullie op de slaapkamer. Misschien zelfs wel in bed. Door de voedingen zijn de nachten kort, de dagen zijn gevuld met zorgen voor je baby. Je pakt de uurtjes slaap zodra daar gelegenheid voor is. Aan seks, daar moet je echt niet aan denken. Al dacht je er wel aan; met een klein wondertje op de kamer is het not done.

Intimiteit

Is dat wel zo? Je baby merkt er in ieder geval niets van. Denk eens niet aan je kleintje, maar alleen aan jezelf. Voel je je nog wel aantrekkelijk? Mis je de intimiteit met je partner niet? Is het echt niet weer eens tijd voor een heerlijke vrijpartij? Naast vader en moeder zijn jullie immers ook geliefden. Wanneer je die liefde geen aandacht geeft, kan deze doodbloeden. Dat is toch het laatste wat je wilt?

Leg je baby te slapen in een andere kamer 🙂

Heb je geen zin, word je al moe als je er aan denkt? Zet je erover heen, plan desnoods een seksdate met je partner. Zoek elkaar weer op zoals jullie dat voor de geboorte deden. Je zult merken dat de zin dan langzaam weer terugkomt. Zorgt de baby op de slaapkamer echt voor problemen met baby doorslapen? Het is echt niet erg om deze even op een andere kamer te leggen. Of wat is er mis met seks op een andere plek in het huis 😉

Baby Slapen Leren