Baby Doorslapen Leren – Motivatie Tricks (tip!)

door Annelot Hofstede23 april 2012

De voordelen van “Baby Slaap Geheimen”:

  • Je baby én jij worden vrolijker
  • De band tussen jou en je kindje wordt sterker
  • De tijd die je met je baby doorbrengt wordt leuker
  • Je voelt je meer ontspannen
  • Je krijgt weer meer tijd voor jezelf
  • De relatie met je partner verbetert
  • Je baby is minder geprikkeld en geïrriteerd
  • Je zelfvertrouwen als moeder neemt toe
  • Je krijgt meer rust om te genieten van de band met je baby

Klik hier voor meer informatie over “Baby Slaap Geheimen”

baby-doorslapen-lerenJe baby wil maar niet doorslapen. Je bent weken lang op zoek naar een oplossing. Je troost je baby wanneer er verdriet is en knuffelt met je kleintje wanneer de vermoeidheid toeslaat.

Voor jou en je partner wordt het dag na dag zwaarder. Jullie zijn moe. Echt doodop. Er komt geen boe of bah meer uit. Het enige waar jullie nog over praten is over de dagelijkse dingen. Zodra de avond valt, zitten jullie uitgeput op de bank. Om op te laden voor de komende nacht.

Motivatie en je baby doorslapen leren

Je leeft op de automatische piloot en wilt er nu echt iets aan doen, maar hebt er gewoonweg de puf niet voor. Het lukt je niet om jezelf een schop onder de kont te geven en met Baby Slaap Geheimen je baby doorslapen te leren. Stap één heb je al gezet: je hebt ‘Baby Slaap Geheimen’ gedownload. Of je denkt er in ieder geval over na om deze te downloaden. Gewoon doen. ‘Baby Slaap Geheimen’ staat boordevol informatie om je baby snel doorslapen te leren.

Maar nu. Het eBook staat al een poosje op je computer. Je hebt er al wat doorheen gelezen, maar wordt al moe bij de gedachte een begin te maken.  De motivatie is ver te zoeken. Begin met het aandachtig doorlezen van de informatie. Je kunt alvast enkele tips gaan gebruiken.

Welke slaapmethode past bij jou om je baby doorslapen te leren?

Na het lezen, besluit je voor jezelf welke methode het best bij jou en je gezin past. Neem een beslissing. Denk niet direct dat het toch niet lukt. Kies een rustige periode uit, bijvoorbeeld in het weekend of aan het begin van de vakantie. Zeg tegen jezelf en je partner dat het jullie gaat lukken met het doorslapen leren. Dat jullie vol gaan houden. En geloof dit ook echt.

Positief denken zorgt ervoor dat je gemotiveerd raakt en blijft. Lees enkele succesverhalen op de site, die zullen je energie geven. Beeld je in dat je baby doorslaapt. Probeer het gevoel naar boven te halen wat je dan zult hebben. Als je het even niet meer ziet zitten, ga je terug naar dit gevoel. Dan vraag je of je partner je even aflost, zodat jij weer energie op kunt doen.

Rust & evenwicht – Samen met je partner je baby doorslapen leren

Beloon niet alleen je kindje wanneer er iets goed gaat, maar ook jezelf. Koop een klein kadootje of trakteer jezelf op een middagje sauna. Blijf altijd praten met je partner. Je bent snel geneigd te denken dat je partner het wel redt. Misschien kijk je daar zelfs wel een beetje tegenop. Vraag je partner hoe het gaat en vertel hoe jij je voelt. Zo kunnen jullie elkaar motiveren wanneer één van jullie het niet meer ziet zitten.

Houd in gedachten dat je dit doet voor je gezin. Je wilt graag rust en evenwicht terug in jullie leven. Het einde van de slapeloze nachten is in zicht. Leer je baby doorslapen!

Binnen nu en een paar weken zul je ´s morgens vroeg wakker schrikken. Je afvragen of alles wel goed is met je kindje, je hebt hem of haar namelijk de hele nacht nog niet gehoord.

Dan kun je tegen jezelf zeggen: “Yes! Het is ons gelukt!”.

Lees hier meer over Baby Slaap Geheimen
babyslaapgidspakket20142