Ervaringen van ouders
met de BabySlaapGids Methode

Lieve mama, je staat op het punt om de rust weer terug te brengen in je gezin! Lees hieronder de verhalen en ervaringen van andere ouders met de BabySlaapGids Methode en overtuig jezelf van de bewezen werkzaamheid.


"(...) Ook ik was een van die ouders die na 5 maanden gebroken nachten toe was aan weer eens doorslapen. Toen ik jullie babyslaapgids downloadde was ik dan ook vastberaden vol te houden. Dat het al zo snel effect zou hebben had ik nooit verwacht! Wat een heerlijkheid, weer door mogen slapen! En zo fijn te zien dat ze zo’n vrolijke uitgeruste baby is die makkelijk inslaapt zonder hulpmiddelen. Ik kan iedereen aanraden dit stappenplan te volgen. Waarom heb ik die gids pas na 5 maanden ontdekt ;)
Annelot: bedankt!" Liselotte

"(...) ik heb na de ergste nacht de BabySlaapGids gedownload en we zijn direct begonnen te lezen. Aangezien we toch al behoorlijk veel slaap misten per nacht, zijn we meteen de volgende nacht (zonder al te veel hoop…) begonnen. En je raadt het al: zonder speentje, wakker in bed en meteen de eerste nacht doorslapen tot half 6 (!!!!!). We wisten niet wat ons overkwam. Nacht twee… Hetzelfde en weer tot half 6 geslapen. Nacht drie… om 3:00 uur eventjes wakker maar snel weer in slaap

We zijn nu zo’n twee weken verder en af en toe wordt Ires nog vroeg wakker (rond half 5), maar meestal kan ze uitzichzelf weer in slaap komen . Vanochtend was het zelfs 6:10 uur! Overdag geven we nog soms het speentje, maar ‘s nachts en ‘s avonds niet meer, en dat gaat prima! We gaan weer vol goede moed de nacht in!"


Hartelijk bedankt!"
Groeten, Kim en Frank
"(...) Ik ben nu al blij met je Lach met open mond (misschien kom ik hier na vannacht op terug haha), maar het viel mij alles mee vannacht. Ik had om 22u laatste voeding (ja veeel te laat, maar ik was nog niet bij het hoofdtuk ‘bedtijden’ ;) Ik vind je Ebook heel prettig om te lezen. Ik ben zelf gezinsbegeleider en bekend met alle tips, maar nog niet eerder bekend met alle gevoelens die daarbij horen. Door dáárover te lezen, kreeg ik de kracht om daadwerkelijk de tips uit te oefenen (...)" Marijke Hoogstra
"Hoi Annelot, alle lofuitingen zal je vast al een keer gehoord hebben, dus daar begin ik maar niet aan ;-p. Ons zoontje van bijna 6 maanden sliep meteen de eerste nacht door, oke één keer wakker geweest, maar hij sliep na een kwartiertje wel weer zelf verder!
En vanmorgen ging hij bij oma zonder te mopperen een dutje doen! Geweldig, en dat voor een baby die overdag alleen in mijn armen wilde slapen...
Een hele grote (virtuele-) knuffel van 2 ouders en een ventje die 's nachts nu heerlijk slapen!!"
Groetjes Wendy

"Hallo Annelot, We zijn een aantal weken geleden begonnen met de methode en tot mijn grote verbazing heeft het gewerkt!
Ik heb een dochtertje van negen maanden en ze viel inderdaad elke avond lekker aan de borst in slaap. Ik vond het helemaal geen probleem en genoot er zelf ook van totdat we het punt bereikte waarop ik echt dacht: En nu wil ik ‘s nachts gewoon weer door kunnen slapen. Maar ja, leg dat maar eens uit aan een baby van negen maanden… Ik ben op het internet gaan zoeken naar een oplossing en vond babyslaapgids. Onder het motto van ‘je kunt het in ieder geval proberen’ heb ik het eigenlijk gedownload en naarmate ik verder las werd ik steeds gemotiveerder om het echt serieus aan te gaan pakken en mijn vriend ook.
Dus we zijn het gaan doen en na een aantal nachten naast het bedje van Jula sliep ze ineens een nacht door! We waren allebei stomverbaasd en heel erg blij! Trots op ons kind en op onszelf dat het is gelukt. Heel erg bedankt voor het teruggeven van onze nachtrust en ik zal de babyslaapgids zeker aanbevelen aan andere ouders!"
Joyce Kemperman
- Alphen aan den Rijn

"Ik wil je bedanken voor de geweldige manier waarop je de babyslaapgids geschreven hebt. Ik heb door jouw verhaal geleerd dat ik het voor hem deed! Je zult denken het is net z’n amerikaans gebeuren van oh geweldig enz. maar het is echt geweldig wat een verandering.

En het belangrijkste voor mij was dat je het zo mooi vertelde dat alles om het kindje draaide om het goede voor hem en het lieve voor hem. Dat heeft mij ook gemotiveerd om door te gaan met de oplossingen voor het slapen. Ook al was het wel es moeilijk het resultaat is nu dat hij overdag makkelijk slaapt en savond’s. Ik promoot je boek overal op consultatiebeurau’s en mensen. Echt super en tuurlijk zijn er wel es dagen dat het iets minder gaat maar we vinden ons patroon allemaal snel weer.

Veel succes met je babyslaapgids van mijn krijg je een dikke 10!
"
Groetjes Jonine

"(...) Je weet zelf altijd best wel dat het grotendeels aan jezelf ligt als je kindje niet wilt slapen, maar soms weet je even niet meer hoe het moet en heb je weer even een handleiding nodig. Ook een geweldig idee om het boek via download aan te bieden. Als je zo’n “slaapprobleem” hebt ga je als eerste op internet zoeken, want je wilt een directe oplossing. Daarvoor ga je niet zo snel naar een boekhandel! "

Didi Dubbeldam
"Hallo Annelot, Ik ben de mama van Thibe en ik heb vorige maand jouw ebook gedownload. Op een vrijdagavond ben ik vol goede moed begonnen en na drie dagen sliep onze zoon de hele nacht door. Het wenen duurde nooit langer dan een paar minuutjes en hij slaapt nu ook zonder zijn speen in. Overdag slaapt hij nu veel meer en beter.
Ook voor ons een hele verademing want onze oudste zoon is ook al zo een slechte slaper(en hij is al 3,5 jaar oud). Dankzij jouw ebook heb ik nu een duidelijke structuur kunnen brengen. Ik weet nu ook hoelang zijn dutjes ongeveer moeten duren en hoeveel er nodig zijn, wanneer hij echt moe begint te worden enz.
Hierdoor weet ik zelf veel beter wanneer ik tijd vrij heb om mijn huishoudelijk werk te verrichten of extra aandacht kan geven aan mijn oudste zoon. Het is een schitterend ebook en het werkt wel degelijk en op een zachte manier waardoor je moederhart niet breekt door uren op je huilende baby te moeten liggen luisteren.

Een echte aanrader!!!!

Hartelijk bedankt"
Peggy Hoste

KLIK HIER om meer te lezen over de BabySlaapGids Methode >>>© 2013 babyslaapgids.nl
Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer & Privacy